Frågor och svar

Ta gärna kontakt med mig om du undrar över något, men svaret på din fråga kanske redan finns på denna sida.

Vad kostar det att få en text översatt?

Jag vill alltid se texten i fråga innan jag säger något om priset. Priset på en översättning påverkas av språkparet, textens svårighetsgrad och leveranstid. Efter att ha tittat på texten säger jag till om jag inte anser att texten passar min kompetens utan hellre ska översättas av någon annan. Eventuellt kan jag rekommendera en duktig kollega i mitt nätverk.

Varför borde jag anlita just Lingosaurus?

Du skulle naturligtvis kunna vända dig till en större översättningsbyrå, men fördelarna med Lingosaurus är kvalitet – som jag som egenföretagare har personligt ansvar för –, kundnärhet, flexibilitet och snabbhet eftersom det inte finns några mellanhänder. Jag konkurrerar inte med låga priser, men hos mig får du valuta för pengarna.

Om du representerar en översättningsbyrå och vill anlita mig som leverantör, ska du också veta att jag är mycket noggrann och inte teknikrädd, ställer ofta frågor som även förbättrar källtexten och håller deadlines för heliga.

Tack vare min breda utbildning och långa, mångsidiga erfarenhet kan jag översätta texter av varierande karaktär. I ett långvarigt samarbete blir den kvalitet jag erbjuder ännu högre vartefter som jag lär mig terminologin i din bransch och ditt företag på djupet.